Tidskriften Fjärde Internationalen 1969 – 1975

De flesta gamla nummer av Tidskriften Fjärde Internationalen (utgiven mellan 1969 och1996), som numera heter Röda Rummet (från 1997), kommer att läggas upp här, uppdelat på ett antal delar. I vissa fall kommer endast delar av nummer att läggas upp. Först kommer här dom som gavs ut under den tid SP hette RM (Revolutionära Marxister) och RMF (Revolutionära Marxisters Förbund).

Under denna period är bland annat följande personer medlemmar i redaktionen: Marcel Cohen (de 4 första numren i stort sett ensam), Benny Åsman, Kenth-Åke Andersson, Fredrik Rodhe, Håkan Sundberg och Ulf
Eriksson kortare eller längre tid.

Tidskriften Fjärde Internationalen 1969 – 1975

Det här inlägget postades i Gamla nummer och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.